Tojástól a nyusziig/From egg to bunny

IMG_0732_kv

 

 

 

 

 

 

Yesterday was a little taste of my current crocheting. Here’s the sequel.

Tegnap már volt egy kis ízelítő a mostani horgolmányokból. Így itt a folytatás.

IMG_0738_kv

 

 

 

 

 

 

 

As Easter is coming, it’s good opportunity to make new decorations. Of course, the most iconic ‘persona’ of this special day is the rabbit. Thus not surprisingly, I made a ​​bunny. It isn’t a traditional bunny, since it was made ​​for Easter. It became egg-shaped. 

Ugyebár hamarosan itt a húsvét, így jó alkalom adódik egy kis dekoráció-készítésre. Természetesen a legikonikusabb e jeles napon a nyúl. Így nem meglepő módon nyuszit készítettem. De hát nem lehetett egy egyszerű darabot csinálni, hiszen mégis csak Húsvétra készült. Így lett tojás alakú.

IMG_0731_kv

 

 

 

 

 

 

 

The egg got two legs, two ears and it’s rabbit-like, isn’t it? Of course I’m not the first nor the last person who combined the egg and the bunny. But the pattern of my own. Unfortunately it isn’t as good as I wanted. Yesterday was a wonderful day and I continously crochet, but today is horribly gray and depressing. I hope it will be nice time for Easter.

A tojás kapott két lábat, két fület és egész nyúlszerű lett, nem? Persze nem én vagyok az első és nem is az utolsó, aki ezt a kettőt kombinálta. Tehát nem én találtam fel a spanyol viaszt, de a minta a sajátom. Sajnos nem sikerült olyan jól mint szerettem volna. Míg tegnap csodálatos, napos időnk volt és szuperül lehetett haladni, addig a mai nap iszonyatosan szürke és nyomasztó. Azért remélem, hogy Húsvétra szép időnk lesz.

IMG_0726_kv

 

 

 

 

 

 

 

I would like to use this egg shape to crochet another something. I do not know that I can do it this week. Unfortunately we are ill so I glad if we can rest a bit. 

Szeretném még ezt a tojás formát felhasználni egy másik valamihez is. De nem tudom, hogy összejön-e a héten. Sajnos lebetegedtünk, így örülök, ha kicsit pihenhetek.

IMG_0725_kv

 

 

 

 

 

 

 

I wish you good crocheting and peaceful preparing to Easter.

Mindenkinek kívánok jó alkotást és békés készülődést az ünnepre.

 

Emi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s